ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

 

Στη σύγχρονη τεχνολογική περίοδο που ζούμε, το βασικότερο εργαλείο για κάθε εταιρία είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Οι αυξημένες ανάγκες των εταιριών απαιτούν την 24ωρη χρήση τους και ως εκ τούτου καθιστούν απαραίτητη την ύπαρξη τεχνικής υποστήριξης. Παρόλη όμως την ανάγκη των εταιριών να συμπεριλαμβάνουν στο προσωπικό τους εξειδικευμένο τεχνικό, το υψηλό κόστος, τις περισσότερες φορές, είναι απαγορευτικό.

 

Η Wintec Computer Services με τα πολύ οικονομικά και ευέλικτα συμβόλαια συντήρησης έρχεται να δώσει τη λύση. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα συνδυάζοντας χαμηλές τιμές, ποιότητα υπηρεσιών και άμεση εξυπηρέτηση.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ

 

Το  Internet αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας αλλά και βασικό τρόπο επικοινωνίας, διαφήμισης και  προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Η Wintec αναλαμβάνει την:

 

• κατασκευή διαδικτυακών τόπων

• καταχώρηση και παρουσίαση της εταιρία σας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κ.λ.π)

• καταχώρηση  domain name

• κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου (web applications)

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

 

Η Wintec Computer Services αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα 3 από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού στην Ευρώπη.

 

• Softalk by Gordano (εξειδικευμένο λογισμικό  e-mail server)

• AVG Antivirus Solutions (αποτελεί ένα από τα καλύτερα antivirus  της αγοράς)

• Vogler Software (Fax solutions) Act Fax Server

 

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα, ύστερα από παραγγελία, να κατασκευάσουμε λογισμικό το οποίο να καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες της εταιρίας σας και το οποίο φυσικά δε διατίθεται στο εμπόριο (π.χ. ERP συστήματα).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  Η/Υ- SERVERS

 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε Η/Υ (clients) αλλά και servers οι οποίοι θα ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες της εταιρίας σας. Η κατασκευή τους πραγματοποιείται ύστερα από μελέτη των εξειδικευμένων εταιρικών αναγκών με αποτέλεσμα να απουσιάζουν στοιχεία τα οποία θα αυξάνουν το κόστος αλλά ταυτόχρονα να περιλαμβάνονται μόνο αυτά τα οποία θα καλύπτουν τις απαιτήσεις της εταιρίας σας.